Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


őszi hajak neked <3 <3 <3

Őszi frizuratrend :)


 

A hosszú most hullámos, a félhosszú csigás, a rövid lágy esésű és könnyed. Ha konty, akkor balerina, ha kiegészítő, akkor hajráf vagy hajpánt. Mindez szupernőies dívaszőkével, meleg rézvörössel és gyönyörű csokibarnákkal.

 

Lágy hullámok

 

Tipp: túlmelegedést gátló hajsütő vassal dolgozz, de még így is gondoskodj a tincseid extra védelméről, használj olyan hajformázót, amely felvértezi a hajszálakat a hőhatással szemben, nehogy károsodjanak.

Ez a forma egyaránt passzol a vad szerelésekhez és a visszafogott ruhákhoz is. Most felejtsd el a szögegyenes tincseket, a kiengedett hosszú haj lágy hullámokkal trendi igazán. Hullámokkal, nem csigás fürtökkel, az utóbbi a félhosszú fürtöknél kap dobogós helyet. A legkönnyebben és a legrövidebb idő alatt hajsütő vassal varázsolhatsz hullámokat a hajadba. A lehető legnagyobb átmérőjű sütővasat használd, tekerj fel rá egy tincset, és ne sokáig, csupán egy másodpercig tartsd meg feltekerve. Várd meg, míg a besütött 
tincsek teljesen kihűlnek, és a széttárt ujjaid segítségével ?fésüld? át a hajadat.

 

 

 

Hajpánt

 

Mindegy, milyen hosszú a hajad, hajpántot, hajráfot nyugodtan viselhetsz. Natúr sminkkel és vadóc szemfestéssel is tökéletes, sőt egy még piros rúzzsal egy kis fekete elegáns kiegészítéseként is remek. Ha feketét választasz, azzal biztosan nem lősz mellé. A hajpántod lehet széles, de a hajráfok közül most a keskenyebb, merevebb változatok a menők, a másfél-két centi széles fekete matt bőr vagy bőrhatású mindent visz. Figyelem, ne kiengedett hajjal, hanem hátul összefogottal viseld, az viszont ízlés kérdése, hogy szorosan alásimulnak a tincseid, vagy kicsit ?rendetlenül? viseled.

 

 

 

 

 

 

Ellentétek

A 2009/10-es hajtrendben az ellentétek jelenléte nagyon erős. Egy frizurán belül sima és borzolt, lapos és megemelt, egymástól nagyon messze álló színek is megjelennek. Miközben szorosan hátrasimítod a tincseidet, a lófarkat nyugodtan feltupírozhatod és ?összekócolhatod?. Igazán nőies, ha a félhosszú hajadat a 40-es éveket idéző stílusban viseled: a fejtetőn, a tövénél lapos tincsek folytatásában nagy műgonddal készített, gyönyörű tupírozott csigákkal és loknikkal. Ha bevállalós vagy, és szereted meghökkenteni a környezetedet, akkor a mesteri pontossággal vágott rövid hajadat feldobhatod elütő színekkel is, a már-már platinaszőkét, mondjuk, tintakékkel (szóltam, hogy csak akkor, ha bevállalós vagy).

 

 

 

 

 

 

 

 

Balerinakonty

Nem kérdés, hogy most, ha konty, akkor csakis balerinakonty jöhet számításba. A tarkódnál összefogott hajadat tekerd egyszerűen föl, és rögzítsd hullámcsattal vagy kontytűvel.

Hordhatod szigorúan, minden hajszálat lesimítva, vagy picit kócosan-rendetlenül, ilyenkor magából a tekercselt részből is kikandikálhatnak tincsvégek. Isteni hozzá a hajpánt és a hajráf, csakúgy, ahogy eredetileg is viselik a táncosok.

 

 

 

 

 

 

 

Csak lazán, könnyedén

A rövid haj most nem katonás, sokkal inkább lágy és nőies. Ezt a fodrászok tompa vágási technikával érik el, és meleg színek passzolnak hozzá, legyen szó szőkéről, vörösről vagy már-már feketébe hajló barnáról. A pár centis, tépett helyett a frufru most sűrű, és betakarja a homlokot, akár előre, akár oldalra fésülve viseled. Persze játszhatsz a rövid hajjal is, ha a kedved úgy tartja, fésüld hátra egy kis zselé segítségével.

 
 

 

Profilkép


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 20883
Hónap: 315
Nap: 10