Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ha ide kattintasz leesel a székről


 

Legdrágább parfüm:

A világ legdrágább parfümje 

Clive Christian nagy-britanniai luxuscikkeket forgalmazó cége parfümjük elkészítésénél a minőségre törekedtek, nem számolva a nullákat. Így történt, hogy a világ legdrágább parfümje 37 millió forintba kerül. A „No.1” nevet viselő illat  egy 500ml-es, 5 karátnyi gyémánttal és 18 karátos arannyal díszített Baccarat kristályból készült üvegben kerül forgalomba. Az ár tartalmazza a Bentley-vel való házhozszállítást is.

Legdrágább cipő:

A világ legdrágább cipője 

A 34 millió forintot érő cipőt a House of Borgeize divatház – pontosabban Christopher Michael Shellis, brit ékszerész tervezte. A 2200 gyémántból kirakott topánra ezen felül még 1000 éves garancia is jár. A verseny igen nagy, sorban állnak érte olyan neves hírességek, mint Victoria Beckham, Paris Hilton és Cheryl Cole.

Legdrágább táska:

A világ legdrágább táskája 

A Robert Mouwad által tervezett táska 18 karátos aranyból, 4517 darab sárga, rózsaszín és színtelen gyémántból készült, melyen 8800 órán át dolgoztak a tervezők. Ennek köszönhetően született meg ez az összességében 38.192 karátos, szív alakú költemény, melynek értéke: 756 millió forint.

 
 

 

Profilkép


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 20883
Hónap: 315
Nap: 10